Omgeving

Oudemirdum

Bel 0652044712 of

0294284099

Omgeving van het vakantiehuis in Friesland

  • visdiefje
  • Vorige week
  • Gezien op Marktplaats

Om het vakantiehuis liggen twee terrassen. Eén met plastic stoelen en tafel, de ander met houten meubels. De terrassen zijn omgeven door een strook gras die tussen de vijf en vijftien meter breed is. Hiermee heeft u een enorme tuin, waar de kinderen kunnen spelen en waar u heerlijk kunt zonnen. Stoelkussens en parasols zijn uiteraard in goede staat aanwezig. Dankzij de begroeiing heeft het vakantiehuis alle privacy die u zich wenst. In het Fonteinbos bevinden zich op een steenworp afstand van het huisje klimrekken, schommels en een pingpongtafel.

Buiten

Vakantiehuis ligt in Oudemirdum

Oudemirdum is een dorpje dat vlak bij de grotere plaatsen Balk (7 km), Stavoren (14) en Lemmer (15 km) ligt. Ook andere leuke dorpen en stadjes zijn gemakkelijk te bereiken. Het dorpje Oudemirdum heeft een supermarkt, een bakker en een slager, een bloemist, twee restaurants en een café. De fietsenmaker heeft zich gespecialiseerd in huurfietsen. Hij verhuurt ruim honderd fietsen en steps, zowel met als zonder kinderzitje. Voor € 8 per dag huurt u een fiets, voor € 2 extra huurt u een kinderzitje. Alle winkels liggen op maximaal tien minuten loopafstand.

Wat gaat u doen in Friesland?

In Oudemirdum zelf en in de bossen rondom kunt u volop wandelen en genieten. Het IJsselmeer ligt op een kilometer afstand. U kunt vanuit het vakantiehuis met de auto naar het meer rijden of lekker fietsen, maar lopen is ook goed te doen. Verder zijn er in de omgeving verschillende fietsroutes, aangegeven op een bord in het centrum van het dorp, naast de dorpskerk. Ook kunt u in het centrum van het dorp bij de VVV Mar en Klif kaarten met fietsroutes en andere toeristische informatie krijgen. Verschillende musea zijn te bezoeken in de nabije en verdere omgeving, maar denk ook aan een kaasboerderij of een zeiltocht. Eén ding is zeker: u komt volledig tot rust in Friesland als u de vogeltjes hoort fluiten bij uw vakantiehuis.

Wilt u meer foto’s bekijken of een video van het vakantiehuis, of wilt u direct uw vakantiehuisje in Friesland reserveren?